Valley, מתחם האירועים והכנסים הגדול בישראל, יפתח את שעריו באפריל 2018 ויציע לכם חוויה חדשנית בעולם האירועים הפרטיים והעסקיים, המתחם יכלול מפלס מקורה של אולמות, גן, וחניה פרטית וגודלו יהיה כ-17 דונמים. המתחם החדש ייפתח בעמק התעשייה של העיר כפר סבא.
מתחם Valley בכפר-סבא הוקם על ידי איש העסקים דוד אלקיים, שהחליט להגשים לכולנו חלום לצד חווית לקוח יוצאת דופן.
החללים מעוצבים בסגנון מודרני-אבסטרקטי, עם מסכי לד ומקרנים בכל אולם, מחיצות אקוסטיות, תקרה בגובה 9 מטר המעניקה לאורחים תחושה של גודל, חופש, זרימה וייחודיות.
המתחם מציע אירועים פרטיים ועסקיים החל מ-300 ועד-2000 מוזמנים בישיבה, מזנון, קוקטייל או אירוע משולב – לפי הצורך. כבר בשלב הראשוני תקבלו סיור אל תוך עולמות התוכן והקולינריה של המתחם.
מתחם הכנסים VALLEY מהגדולים בארץ בתחום העסקי.
שף קולין גילון חושף במתחם קונספט ייחודי של שווקי עולם לאחר שרקח אינספור מתכונים אניני הטעם בהשראת המטבח העולמי המבוסס על חומרי גלם טריים וטכנולוגיות קצה היוצרות את חוויית הטעם האולטימטיבית.
תרבות האוכל הבלתי נשכחת של מתחם Valley, מתחילה במטבח ורסטילי שמיוצר בטכנולוגיות בישול מתקדמות כמו מכשיר קמדוי ליישון בשר, מכונות מיוחדות לייצור פסטה לעיניי האורחים, מנגלים קרמיים יפנים, אקווריום עם קרח גרוס לדגים הטריים, מסור נקניקיות איטלקי, ולסיום ויטרינות זכוכית המשובצות בקינוחים יפהפיים , דמויי אבני חן נדיות, מעשה ידי אומן.
קצת מהתפריט: סלטי אנטי-פסטי מתרבויות העולם, מבחר מנות שף כמו סלמון כבוש, קרפצ'יו אנטריקוט, קורנביף או פטה כבד עוף עם תאנים, הפריקסה של אלי, אוצר של מאפים ישר מהתנור, מבחר בשרים מעושנים וכבושים מהמעדנייה, תבשילים מהבית כמו קציצות דגים וממולאים, עיקריות אישיות כמו פילה דניס, פרגית פלמה דה מיורקה, אוסובוקו עגל, חזה מולארד, מצעד מנגל. כל מנות השף המבוססות על דגים טריים, שפע בשרים וכמובן ממלכה של קינוחים עם זכרונות ילדות של תפוח בקרמל על מקל קוקוס, לוקום ומרשמלו, ממלכת שוקולד, מלבי אקספרס, מלך החלבה, ענני מרנג עם פירות טריים ועוד.
לכתבות נוספות בחדשות כפר סבא כנסו>>