אירוח ואוכל הם שני דברים אשר הולכים יחדיו בכל מפגש חברתי. לכן, כשאנחנו מתכננים אירוע, גדול או קטן, חשוב לנו לוודא כי הכיבוד יתאים לאירוע, שהוא יציע טעמים יוצאי דופן, טריות וצבעוניות מגרה. כולנו יודעים שאוכל יכול לחבר בין אנשים ולהעלות את מצב הרוח ולכן טבעי שנרצה להביא את הטרנד שכובש את העולם, את מגשי האירוח.
היום כל אירוח יכול להיות מושלם כשאת הכיבוד ניתן לבחור במגוון רחב של מגשי אירוח חלבי (למידע נוסף על מגשי אירוח חלבי ), אך רגע לפני שנקפוץ קדימה לטרנדים כדאי שנבין מהם בעצם מגשי האירוח. למעשה מדובר בצורת הגשה פשוטה כשלאחר ההזמנה חברת הקייטרינג דואגת לכל הפרטים. מבחירה קפדנית של חומרי הגלם ועד להכנה והנחת המנות על מגשים כשכל מה שהמארחים צריכים לעשות הוא לשים את המגשים על השולחנות ולתת לאורחים ליהנות.
על מגשי האירוח יונחו מנות בגודל קטן יחסית כשאת רובן אפשר לאכול ללא כל צורך בכלים נוספים. חלק מהמנות מגיעות בכוסות או צלוחיות קטנות כשהרעיון הוא להציע כיבוד באווירה קלילה וכל זאת בלי להתפשר על הטעם או הנראות. אין כל ספק, מדובר בטרנד שכובש את עולם האירוח וכדי לשמוע על כך יותר נפגשנו עם ארטייסט שלא רק פתחו לנו את התיאבון אלא גם העניקו לנו טיפים ששווה לאמץ.
מגשי אירוח כפתרון מושלם לכל אירוע
לא במקרה הפכו מגשי האירוח לטרנד עולה באירועים קטנים וגדולים, פרטיים ועסקיים. על כל מגש מונחות מנות שנראות מעולה ושהטעם שלהן עולה על הנראות. המגשים מגיעים ״מוכנים״ וכל שיש לעשות הוא להניח אותם על שולחנות האירוח וכשמתחיל האירוע כל אחד יכול לבחור לעצמו את המנה המועדפת (או מספר מנות כמובן) ופשוט ליהנות בקלילות ובלי מחויבות של ישיבה לצד השולחן.
מבחינת המגוון התפריט העשיר מאפשר לקלוע לטעם של כולם עם תפריט חלבי, סלטים, ירקות, מאפים וגם מנות ללא גלוטן ומנות טבעוניות. בכך אפשר להציע חוויית אירוח איכותית ונעימה גם למשתתפים באירוע וגם למארחים אשר ככל שמדובר בכיבוד הם לא צריכים לדאוג לשום דבר. סגנון ההגשה הקליל מתאים לאירועים ומפגשים המתקיימים בבית, במשרד, בפארק והאפשרויות בלתי נגמרות.
המגשים מלווים את כל האירוע, ממנות פתיחה קטנות וקלילות ועד קינוחים שמשאירים טעם נפלא בסוף האירוע. זהו פתרון האירוח המושלם מכל כך הרבה סיבות וקל המאפשר למארחים ליהנות מהכנה קלילה של המרחב וניקיון פשוט כשכל שיש לעשות בסיום המפגש הוא לאסוף את המגשים הריקים.
הטרנדים המובילים בעולם האירוח
העולם שלנו עובר שינויים הרבים הכוללים מודעות גבוהה לנושאים סביבתיים ולבריאות שלנו. מגשי האירוח הם לא רק סגנון אירוח אלא נותנים גם מענה לטרנדים כלל עולמיים.
קיימות
אנחנו שואפים להפחית את דריסת הרגל הפחמנית ומגשי האירוח נותנים מענה גם בגזרה זו. הפחת ביצירת המנות נמוך, ההגשה אינה דורשת תפעול מורכב והפסולת מינימלית. תפיסת הקיימות מאומצת הן בבתים והן בעסקים ואין זה מפתיע שמגשי האירוח הפכו לטרנד שנותן מענה גם בתחום זה.
מגוון רחב
כל אחד ואחת מאיתנו שונה והעדפות האישיות יכולות לבוא לידי ביטוי במגשי האירוח. נכון, אי אפשר לבחור את כל התפריט, אך קל מאד לבחור במנות מגוונות שכל אחד ואחת מהאורחים יוכלו ליהנות מהם. בתוך כך ישנן מנות נטולות גלוטן, טבעוניות, מלוחות ומתוקות. זוהי הדרך להציע שפע בלי להתפשר.
עצמאות הגשה
טרנד שבולט מאד בשנים האחרונות הוא חזרה להגשה עצמית. לא עוד הגשה לשולחנות ופורמליות אלא זה הזמן לאירועים קלילים, למינגלינג, למפגשים רבים וכל זאת בבחירה עצמית של המנה המועדפת. האורחים יכולים ליהנות גם מכיבוד ברמה גבוהה וגם ליצור לעצמם מפגשים מעניינים.
מודעות לבריאות
מגשי האירוח נותנים מענה להעדפות תזונתיות שונות כשהם מכילים מרכיבים מגוונים עם שלל אפשרויות בריאות. חומרי גלם קינואה, קמח כוסמין, גבינות משק וכמובן ירקות טריים, יעטרו את המגשים כך שקל להציע לאורחים אפשרויות בריאותיות והכי חשוב, טעימות.
מרכיבים טריים
הטריות נמצאת במרכז והיא לא טרנד שעומד לחלוף אלא דרישה מוצדקת. הכנה של כל מנה על המגש זוכה להקפדה רבה ולחומרי גלם טריים שנבחרים במיוחד עבור ההזמנה הספציפית. את הטריות האורחים מרגישים בכל ביס והתוצאה היא מחמאות בסוף האירוע.
אז אם לרגע חשבתם על צרכנות חכמה בכל הקשור לאירוח, בין אם מדובר באירוע פרטי או עסקי, אנחנו מקווים שעזרנו לכם לקחת את ההחלטה הנכונה.