אם יצא לכם להיות בחודשים האחרונים באירועים חברתיים כאלו ואחרים, אתם בוודאי יודעים שהטרנד הכי חם של הקיץ בשנים האחרונות הוא השימוש בפירות על מנת ליצור אומנות המבוססת על קינוחי פירות מדהימים.
יותר ויותר מפיקי אירועים בוחרים לעשות שימוש במוצרים כמו מגשי פירות ואפילו סושי פירות, על מנת להשלים את המראה של שולחן הקינוחים וליצור סטנדרט מרשים ומיוחד במינו. ועדיין, אם אתם רוצים להתעלות מעל כולם ולייצר את האירוע המושלם והמרשים ביותר, אתם רוצים לבחור עיצוב מגשי פירות שמבוסס על פירות מיוחדים וייחודיים ושילובים שכובשים את העין ואת החך. כדי לעזור לכם לעמוד במשימה הזו וליצור את מגשי הפירות האידיאליים, יצרנו לכם את רשימת שלושת הפירות הכי מבוקשים והכי שווים לשילוב בתוך מגשי פירות באירועים יוקרתיים.
שלושת הפירות הכי שווים למגשי פירות ישראליים
- המנגו – הפרי שמסמל אולי יותר מהכול את תקופת הקיץ והחופש בישראל. באווירה הנכונה המנגו הוא הכוכב של כל מגש פירות והוא יוצר לכם שילובי טעמים מנצחים שאי אפשר להתעלם מהם.
- הפסיפלורה – the passion fruit הוא לא סתם פרי, אלא חוויה של טעם, ריח ומרקם מושלמים. המראה של הפסיפלורה והשילוב שלה עם פירות אחרים, הוא המפתח למגשים שהם כולם יוקרה ועניין קולינרי.
- האבטיח – הפרי הכי ישראלי והכי טעים שיש. זה שכולנו זוכים מהימים על החוף ואף פעם לא רוצים לוותר עליו, כשיש אפשרות לנו אפשרות לקצת טעם של פעם.
כל פרי ומכל מקום – אנחנו יכולים להשיג לכם
כמו שאתם בוודאי מצליחים להבין, היצירה של מגשי פירות מושלמים היא עניין אינדיבידואלי מאוד. כל מפיק וכל אירוע ירצו לעשות שימוש בסוגים שונים של פירות ואתם רק צריכים להחליט איך ניתן לשלב את הפירות בצורה הכי יצירתית שיש בתוך האירוע שלכם. אותך אז אל תהססו לשוחח עם אנשי החברה מיומנים ומקצועיים שמכירים את כל האופציות ויכולים לעזור לכם לקחת את ההחלטה הנכונה ולמצוא מוצר שמתאים לתקציב ולציפיות שלכם לאורך האירוע.